De bodems voor uw ledikant, in vele varianten.

de basis van uw comfort

Bij een goed slaapsysteem spelen matras en bedbodem een belangrijke rol. Om een goede nachtrust te bevorderen dienen deze twee goed op elkaar afgestemd te worden. Hoewel de matras veel van het werk doet, is dat geen reden om de keuze van een bedbodem te laten versloffen.

 

Spiraalbodems

Een spiraalbodem is al lang niet meer ouderwets en geeft vandaag de dag een prima ondersteuning. Spiraalbodems zijn duurzaam, goed ventilerend en stevig.  Vervaardigd uit hoogwaardig staaldraad, vaak voorzien van een beschermende coating. Ze zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar: vlak, handverstelbaar, drukveerverstelbaar en electrisch verstelbaar. Spiraalbodems passen in bijna elk ledikant. De gemiddelde levensduur van een spiraalbodem in zo'n twintig jaar

.

Lattenbodems

Een lattenbodem is zeer geschikt voor individuele ondersteuning, aangezien de latten elk onafhankelijk van elkaar omhoog of omlaag bewegen. Van recht en stevig tot gebogen en flexibel. Buigzame lattenbodems hebben een goed voegend vermogen en werken mee aan het juiste comfort. Lattenbodems zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar: vlak, handverstelbaar en electrisch verstelbaar. Lattenbodems passen in bijna elk ledikant. De gemiddelde levensduur van een lattenbodem is tien jaar.

Met de bijbehorende pootstellen passen de lattenbodems in elk ledikant. De pootstellen zijn in hoogte verstelbaar.

Schotelbodems

Schotelbodems zijn de opvolgers van de lattenbodem en zijn ontworpen om als soort kogelgewricht te fungeren. Op die manier kunnen ze in elke richting bewegen en zich moeiteloos aanpassen en elke lichaamshouding. Doordat de schotels een groot draagvlak hebben met de matras, geeft dit een uitstekende en gelijkmatige ondersteuning aan het lichaam. De levensduur van een schotelbodem is zo'n vijftien jaar.