Boxsprings, wegdromen op dubbel comfort .

Boxsprings

       dubbel comfort

Sommige hotels staan er bekend om, hun heerlijke bedden. Als u hierin wakker wordt, kunt u de hele wereld weer aan. Het bed in een hotel is vaak een boxspring, vandaar dat dit slaapsysteem tevens de naam hotelbed draagt. Maar wat is het nou precies? De boxspring is eigenlijk niet meer dan drie op elkaar gestapelde matrassen. Samen zorgen ze voor een fantastisch comfort waarop u helemaal kunt wegdromen.

 

Bij een boxspring wordt de matras gedragen door een stevige ondermatras, de boxspringbodem. Dat klinkt dubbelop en dat is het ook. Een goede boxspringcombinatie levert een uiterst comfortabel bed op.

 

 

Boxspring constructie

Het onderstel van de boxspring dankt zijn veerkracht en comfort aan een groot aantal metalen (Bonell)veren, die zijn verpakt in schuim, waarover een comfortlaag van wol of een ander materiaal is aangebracht. Hier bovenop komt een soepele matras, waarvan de kwaliteit bepalend is voor het uiteindelijke ligcomfort. De matras zult u eerder vervangen dan de boxspringbodem, deze gaat in principe tientallen jaren mee. Let daarom op de bekledingstof hiervan, want deze mag niet snel gaan vervelen. 

Een topmatras is de bovenste laag van de boxspring en daarmee ook bepalend voor het uiteindelijke ligcomfort. Daarbij is het comfortabel en super handig, alleen het topmatras hoeft tenslotte opgemaakt, gekeerd en gelucht te worden en de matras kan blijven liggen.

 

Combinaties

Een boxspringcombinatie is leverbaar met een hoofd- cq. voetbord in verschillende uitvoeringen, zowel modern als klassiek. Ook een uitrijdbare combinatie is mogelijk. Alle boxsprings zijn op comforthoogte en in vele stoffen leverbaar. Tevens leveren wij alle maatvoeringen, zelfs als u een boxspring van 2 meter breed wilt of een lengte tot 240 cm, alles is mogelijk.

 

Extra comfort

Staat " comfort" bovenaan uw verlanglijstje, dan is een verstelbare boxspringbodem ideaal. Hoofd- en voetgedeelte electrisch verstelbaar met ingebouwde knieknik. U kunt de boxspringbodem in iedere gewenste stand instellen. Dus een boek lezen of t.v. kijken, of een heerlijk ontbijtje nuttigen is voortaan geen probleem in bed.

Slaapcomfort Breda is dealer r van topmerken boxsprings, o.a. JENSEN, VI-SPRING, PULLMAN, EASTBORN, MLINE, ACRO en SAND. by EASTBORN EN SERTA.

 

 

BOXSPRING zorg de luxe

De boxspring zorg-de-luxe is een luxe boxspring welke in hoogte verstelbaar is. Deze boxspring kan maar liefst 45cm. in hoogte versteld worden. Tevens is deze te combineren met een vlakke of electrisch verstelbare boxspring welke niet in hoogte verstelbaar zijn. Zo kan men de benodigde verzorging krijgen zonder tussenkomst van een somber verpleegbed.