Design..........

Het bed moet zoveel meer zijn dan alleen maar de plek waar u slaapt. Veel van de meest innovatieve  produkten in de beddenbranche dragen de handtekening van Jensen. Met op de natuur geinspireerde materialen, trendy stoffen en een tijdloze vormtaal heeft Jensen meer dan eens bewezen dat een Jense-bed ook mooi kan zijn voor het oog. Jensen is bovendien al tweemaal beloond met de onderscheiding voor goed design.

 

Evolution inside.........

Tot de grootste vernieuwingen in de Supreme collectie behoren de nieuwe veersystemen. De hele collectie heeft de: Jensen pocket on pocket. Dat betekent dat alle veersystemen in deze collectie van Jensen pocketveren zijn, hetgeen bijdraagt aan een fantastisch ligcomfort. Maar dat is nog niet alles................... Hoe fijn is het om zelf de ondersteuning van uw matras te kunnen bepalen. Dit kan met het ingebouwde exact systeem in de matras. Door middel van een afstandsbediening bepaalt u zelf de stand van ondersteuning. Het ligcomfort van uw bed kan zachter en steviger worden gemaakt.

 

Milieuvriendelijke bedden..........

Jensen bedden zijn van de hoogste kwaliteit met betrouwbare garanties. De produkten voldoen aan strenge eisen t.a.v. milieuaspecten gedurende de gehele levensduur van het product: van grondstof tot afval- of recyclingprodukt. Alle produkten zijn voorzien van het Zwaanlogo.

 

Bewezen kwaliteit..........

Meubelfakta is een vrijwillige en neutrale instelling voor het testen en certificeren van meubels, die het produkt een bewezen kwaliteit verlenen. Alle tests zijn gebaseerd op  Noorse en internationale standaards ( ISO en EN) en worden uitgevoerd in erkende laboratoria. Er worden eisen gesteld aan stevigheid, duurzaamheid, materiaalkwaliteit, stabiliteit, brandbaarheid, oppervlakbehandeling en veiligheid. Alle Jensen matrassen zijn getest en goedgekeurd volgens Meubelfakta.

Neem ook een kijkje op : jensen-beds.com/nl/

 

 

Tik op de foto en stel zelf je bed samen.

                                             

                                              Tik op de foto en neem een kijkje in de Jensen-fabriek