De meest toonaangevende hotels ter wereld kiezen al decennialang bewust

voor het comfort en de uitstraling van Serta.   

               

In de slaapbranche is dit van oorsprong Amerikaanse merk, dat in Europa produceert, een opvallende verschijning.

Serta is een van de grootste merken ter wereld op het gebied van matrassen en boxsprings. Sinds 2013 is Serta verkrijgbaar in Nederland. Ook u kunt dus genieten van een echte Serta in uw eigen slaapkamer.   

 

                                                                    

BOXSPRINGS

Slapen op een boxspring van Serta is een belevenis. Een op maat gemaakte ervaring die past bij de individuele eisen en wensen van elke slaper. De materialen van de boxspring vormen de basis, de voorwaarden voor telkens weer een goede nachtrust. Het design van Serta is stijlvol, vernieuwend en tijdloos. De hoofdborden en accessoires maken uw slaapbeleving compleet.

De boxspring is opgebouwd uit een boxspringonderstel, een boxspring-matras en vaak ook een topdekmatras. De combinatie van deze matrassen zorgt ervoor dat de ondersteuning van het lichaam beter te reguleren is dan met een enkele matras. Ook is de instap hoger en comfortabeler. De bedden zijn eenvoudig reinigbaar. Gerenommeerde hotelketens kiezen niet voor niets voor boxsprings. Serta brengt deze hotelbeleving bij u in de slaapkamer.

Een boxspring van Serta is een boxspring op maat: tailor made en volgens uw wensen opgebouwd. De keuzemogelijkheden voor poten, stoffering, stiksels, hoogte en accessoires zijn groot- en eindeloos variabel. Het bed waarvan u droomt realiseert Serta voor u.

MATRASSEN

Elke Serta matras is een typische Amerikaanse multi-layer matras. Iedere laag in de matras heeft zijn eigen functie.De onderste lagen van de matras geven het lichaam de passende ondersteuning, terwijl de bovenste lagen garant staan voor het sublieme comfort. Dankzij deze progressieve opbouw slaapt u zeer comfortabel en kunt u zich eenvoudig omdraaien op de matras. Ook onrustige slapers liggen stevig en veilig door de zgn. "rolbestendigheid"dankzij de stevige hoeken en zijden van de matras.

Serta matrassen zijn 'no-turn": de bovenkant is altijd de bovenkant. U hoeft de matrassen niet te keren, een groot pluspunt dat bijdraagt aan uw gemak. Duurzame en ademende materialen van topkwaliteit dragen bij aan een lange levensduur van alle Serta matrassen zonder verlies van slaapcomfort.

 

         De keuze van de beste hotels ter wereld.