KLIK OP DE FOTO EN NEEM EEN KIJKJE IN DE VI-SPRING FABRIEK.

Niet gewoon een VI-Spring, maar uw VI-Spring

 

Een bed is niet zomaar een meubelstuk. Het is een heel bijzondere plek: de veilige haven om - zowat een derde deel van uw leven - naar te ontsnappen, uzelf weer op te laden en te dromen. Uw leven hangt op oneindig veel manieren af van hoe goed u slaapt en wat voor gevoel uw bed u geeft: en geen ander bed in de wereld kan u het gevoel geven dat een VI-SPRING bed kan. Ieder VI-SPRING bed wordt individueel, op bestelling met de hand gemaakt. Het is een compromisloze benadering. En de enige manier om een bed te creëren dat niet alleen uitzonderlijk comfortabel is, maar u tevens als een handschoen past. Dus hoewel uw VI-SPRING bed luxueus is, is het beslist geen luxe. Het is iets waar u jaar na jaar voor uw kostbare. weldadige slaap op kunt vertrouwen. Als u nog nooit zo geslapen heeft, is het een ervaring die uw leven grondig verandert.

 

Ieder VI-Spring bed is, in essentie, uniek ontworpen

Het maken van bedden op de conventionele manier is een lopende band proces. De massaproductie van identieke bedden is aan de orde van de dag. Maar VI-SPRING is geen conventionele beddenmaker.

Ieder VI-Spring bed is, in essentie, uniek ontworpen en gemaakt voor de manier waarop u slaapt. De vering, de vulling, de bekleding, het stikwerk: ieder vitaal onderdeel van uw VI-Spring bed is zoals u het verlangt. En uiteindelijk is dat de enige manier om het prefecte bed voor u te maken. En de enige manier waarop zij een dergelijk bed kunnen maken is natuurlijk met de hand. Ieder stadium van het fabricageproces is de taak van een vakman. Elke veer wordt apart verpakt in een calicot hoesje. Dan worden de veren in honinggraatmotief geplaatst.

Redelijke hoeveelheden fijn katoen, zacht lamswol en lang paardenhaar of mohair, kasjmier en zijde worden met veel zorg gemengd en uiteindelijk bovenop de veren aangebracht. Het met de hand dichtnaaien van de zijkanten is een vaardigheid die een vakman pas na jaren helemaal onder de knie heeft. Wij weten niet hoeveel jaar u luxueus en comfortabel van uw VI-Spring bed zult kunnen genieten. Daarom is er maar een kwaliteitsgarantie die we kunnen bieden: Een garantie die levenslang duurt! Dit betekent dat ongeacht hoe lang u uw VI-Spring bed hebt, het buiten kijf staat, dat we uw bed repareren of vervangen wanneer het defecten vertoont vanwege gebrekkig vakmanschap.

Vi-spring is als eerste beddenmaker bekroond met het woolmark-label voor zijn wolbedden. De shetland collectie, waarin de bedden van 100% met shetlandwol en Britse fleecewol gevuld en bekleed zijn, is de eerste en enige beddenlijn die het kwalitatieve label mag gebruiken.

Speciaal voor Vi-spring is de bedlinnen-collectie Nuees van Verilin vervaardigd, ontworpen door Come Touvay en Liv Mathilde Mechin. Katoensatijnen dekbedovertrekken met gouden of zilveren weving. Een absolute top van verfijnde luxe en genot.

Kom naar onze showroom in Breda en overtuig u zelf van deze meesterlijke bedden !!!!! en neem een kijkje op : www.vispring.com/en-eu