EASTBORN FEEL FIT  MATRASSENCOLLECTIE.......

 

Feel Fit Advanced Pocketveermatrassen

 

De Feel Fit pocketveermatrassen zijn te gebruiken op elk goed ventilerende vlakke en verstelbare matrasdragers of bedbodem. Matrassen uit de Feel Fit Collectie bieden maximaal ligcomfort. De schouders en heupen worden exact zo ondersteund, zodat u altijd in een ontspannen houding ligt. De nagelharde pocketveren geplaatst in een hoog-laag patroon en worden afgedekt met een sterk ventilerende en soepele laag Fresssh Latex. Er is dus een comfortabel Feel Fit matras voor elk lichaamsgewicht en elk postuur.

Feel Fit matrassen blijven ook door de jaren heen comfortabel. Dat komt door de toepassing van kwalitatief hoogwaardige stoffen en materialen. Zo zijn de pocketveren veredeld ( nagehard), zodat ook na jaren intensief gebruik de veren steeds weer terug komen in de oorspronkelijke stand. Ook voor de hoes van de matras worden uitsluitend eerste klas materialen gebruikt als Fresssh!fibre en Sensity. 

 

 

U HEEFT AL EEN FEEL FIT MATRAS VANAF € 199,=................EEN SLIMME ZET

 

Feel Fit  foammatrassen

 

Als uw voorkeur uitgaat naar een volkern schuimmatras, dan ben je met een foammatras uit de Feel Fit Collectie verzekerd van een uitstekend ligcomfort. Dit komt onder meer door toepassing van drukverlagende materialen als traagschuim. Er zijn 4 typen foammatrassen.

 

Sensity.....

Alle Eastborn matrassen en topdekmatrassen zijn voorzien van een matrasstof met Sensity behandeling,

Wat houdt dit in?

De stof van de matrassen en de topdekmatrassen zijn behandeld met probiotica zodat op een natuurlijke wijze de voedingsbodem voor allergenen en huisstofmijt onttrokken wordt, waardoor er een hygienische en frisse slaapomgeving geboden wordt. De afritsbare matrashoes is wasbaar op 40 graden C.