Slow Motion matrassen.

De M Line Slow Motion matrassen zijn vervaardigd uit het unieke M Line visco elastische schuim, gecombineerd met een HR schuim basis en/ of een basis bestaande uit pocketveren. Het visco elastische schuim vormt zich exact naar de contouren van het lichaam. Doot de unieke samenstelling reageert het M Line visco elastisch schuim snel. Hierdoor voelen de Slow Motion matrassen direct comfortabel aan en vergt het uit bed stappen en het draaien in bed minder kracht. De ingebouwde comfortzones zorgen voor een ergonomische ondersteuning van de wervelkolom.

 

M Line matrassen maken het  u zo gemakkelijk mogelijk.

M Line matrassen hebben als voordeel dat ze niet gedraaid hoeven te worden. De matrassen veren steeds terug in hun origenele vorm. Wel kunt u ze in de lengterichting keren. De antibacteriele tijk ( bescherming tegen huismijt, schadelijke bacterien, schimmelgroei en een onaangename geur) is makkelijk afritsbaar en wasbaar op 60 graden C. M Line matrassen zijn duurzaam en zorgen voor een perfecte ondersteuning en ultiem comfort. Zo kunt u onbezorgd leven!

 

Gegarandeerde zekerheid

Een bed is een belangrijke investering in uw welzijn en met M Line kiest u voor een goed slaapsysteem. De Slow Motion matrassen zijn onafhankelijk getest door TNO en hebben naast een CE-label ook nog een Okö-Tex normering. Op alle 1-persoons matrassen krijgt u 90 dagen omruilgarantie.

                                            

 

 MLINE BOXSPRING

De Mline boxsprings zijn ontworpen om de unieke eigenschappen van de Mline slow motion matrassen te versterken. Anders dan gewone boxsprings zijn deze boxsprings uitgerust met een hybride combinatie pocketveren en visco-elastisch schuim.

 

 

Mline Intense

Mline Ultimate

Mline Superior

                                   ---------------------------------------------------------------------------------

De Multimotion bedbodem blinkt uit  door goede ventilatie en uitstekende veerkracht over de gehele breedte van de bodem en een grote verscheidenheid aan opties. De Multimotion is verkrijgbaar al stand-alone bodem of als  inlegbodem.  De electrisch verstelbare uitvoering is standaard voorzien van een nekverstelling en draadloze afstandsbediening.  

 

                                                    

 

Mline kussens zijn er in verschllende modellen, met of zonder neksteun. Verkrijgbaar in 2 verschillende hardheden.