Slaapkamers met luxe en comfort

Slaapkamers met luxe en comfort

De een wil een romantisch ledikant, de ander een stand-alone met stoere pootjes. De een wil rust en harmonie in de slaapkamer, de ander een knallende eyecatcher. Gelukkig heeft de slaapkamermarkt zich de laatste jaren steeds verder ontwikkeld en is er voor ieder wat wils. Zo kunt u niet alleen uw slaapcomfort helemaal zelf bepalen, u kunt het slaapkamerinterieur helemaal aanpassen aan uw eigen smaak en beoogde leefcomfort.

 

Houten ledikanten

Een houten ledikant zorgt voor een warme, natuurlijke uitstraling. Slaapcomfort  Breda heeft de volgende stijlen in het assortiment:

  • - Klassiek ( kersenhout - massief)
    Een nobel hout met een unieke roze doorlopen kleur. Dit komt voor in 80% van de  produkten. Franse haute couture, Grange de durf door de gerijpte klassieke lijnen te combineren met hedendaags design. .
  • - Modern ( beukenhout - massief / wit eiken, natuur eiken)
    Blijf trendy en individueel. Haal een modern design in uw slaapruimte. Ledikanten met passende bijmeubels vormen een perfecte aanvulling. Zack - design  en van Os bieden u vele mogelijkheden .
  • - Modern design ( stof of leder)
    Moderne meubels voegen zich naar de ruimtelijke kenmerken van de huidige architectuur en laten zich flexibel combineren.

Houten ledikanten zijn leverbaar in vele uitvoeringen en maten met bijpassende nachtkastjes, commodes en garderobekasten. 

 

Comfortbedden / Ledikanten

Slaapcomfort Breda biedt u een collectie slaapkamers op comforthoogte en uitrijdbare modellen. U kunt kiezen uit diverse uitvoeringen, hoogwaardig gelakt of houtfineer met een natuurlijke uitstraling. De slaapkamers kenmerken zich door een comfortabele slaaphoogte ( minimaal 45cm.). Hierdoor stapt men dus makkelijker in en uit bed. Deze slaapkamers zijn uitrijdbaar. De ledikantdelen zijn scharnierend aan de achterwand verbonden. Hierdoor zijn ze aan de voeteneindkant uit elkaar te rijden. Makkelijk bij het opmaken en schoonmaken. Nachtkastjes zijn uitgerust met wieltjes en dus eenvoudig even te verrijden.

Of toch liever een boxspring die ook in hoogte verstelbaar is? Kijk eens op "verzorging de luxe".

 

Ruimtebesparende slaapoplossingen

Of u nu groot op klein woont, Kuperus heeft voor iedereen de ruimtebesparende slaapoplossing. De bedden zijn verkrijgbaar als 1-persoons inklapbaar bed en een duobed met onderschuifbed.

Uiteraard kunt u ook kiezen voor een slaapbank. De slaapbanken zijn te gebruiken als gewone zitbank en het slaapgedeelte zit onder de zitkussens van de bank. U slaapt dus op een apart bed. De Slaapbanken zijn in vele stoffen en maten leverbaar. Neem maar eens een kijkje in onze showroom.